Hesabınızı silme
Hesabınızı hesap sayfanızın Güvenlik bölümünden silebilirsiniz. Hesabınız hemen silinmez: silme isteğinizden 14 gün sonra hesabınız ve bütün verileriniz silinir. Bu süre içinde fikrinizi değiştirirseniz giriş yapıp hesabınızı geri alabilirsiniz.
Hesabınızı silme
- Hesap sayfanızda Güvenlik'e tıklayın.
- Sayfanın en altındaki Hesabı sil bölümünde Hesabı sil'e tıklayın.
- Açılan pencerede silme tarihini okuyun. Onaylamak için şifrenizi girin; hesabınızın şifresi yoksa (Google ile giriş yapıyorsanız) e-posta adresinizi yazın.
- Hesabı sil'e tıklayın.
Silme isteğinizden sonra bütün cihazlardaki oturumlarınız kapanır ve e-posta adresinize silme tarihini bildiren bir e-posta gönderilir. Bu süre içinde giriş yaptığınızda panelinize giremezsiniz; bunun yerine hesabınızı geri alma ekranını görürsünüz.
Hesabınızı geri alma
- Silme tarihinden önce hesabınıza giriş yapın.
- Hesabınız silinecek ekranında Hesabımı geri al'a tıklayın.